EsteettiSIIN HOITOIHIN ERIKOISTUNUT HENKILÖKUNTAMME

Yhteystiedot

AMA - Esteettinen klinikka on erikoistunut esteettisiin hoitoihin. Henkilökuntamme sydän sykkii esteettisen lääketieteen alalle. Korostamme asiakkaamme yksilöllistä ja luonnollista kauneutta. Motivoitunut ja sitoutunut tiimimme työskentelee jokaisen asiakkaan parhaaksi, luoden turvallisen ja miellyttävän ilmapiirin hoitokokemukselle. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme turvallisia ja laadukkaita hoitoja, jotka parantavat heidän itsevarmuuttaan ja hyvinvointiaan.

 

Tutustu tarkemmin osaamiseemme ja ota yhteyttä!

Satu Lindfors

 

Esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja

Kansainvälinen kouluttaja

Satu on esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut sairaanhoitaja, AMA:n perustaja, IBSA Nordic Facultyn jäsen sekä kansainvälinen kouluttaja. Sadulla on kokemusta esteettisten hoitojen tarjoamisesta jo vuodesta 2017 alkaen. Hän painottaa työssään ennen kaikkea turvallisuutta ja laadukasta lopputulosta. 

Koen velvollisuudekseni kehittää ammattitaitoani jatkuvasti. Näin voin taata asiakkailleni parasta mahdollista palvelua. Kansainvälisenä kouluttajana toimiminen on vahvistanut ammatillista osaamistani paljon ja ohjannut minua entistä syvällisempään ymmärrykseen esteettisen lääketieteen parissa. Toteutan laajasti erilaisia esteettisiä toimenpiteitä laitehoidoista injektiohoitoihin, mutta erityinen intohimo korostuu ikääntymismerkkien hoidossa. Syy–seuraus-suhteiden ymmärtäminen ja hoitokokonaisuuksien hallitseminen takaavat minulle erinomaiset työvälineet toteuttaa harmonista ja luonnollista lopputulosta jokaisen asiakkaani kohdalla.

Olivia Kossigbo

 

Esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja

Olivia on esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja ja hän on työskennellyt esteettisen lääketieteen alalla vuodesta 2020 lähtien. Hänen ensisijainen tarkoituksensa on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista hoitoa laserhoidoista medikaalisen ihonhoidon palveluihin, injektiohoitoja unohtamatta. Hänen intohimonsa korostuu erityisesti ihon laadun parantamisessa erilaisia hoitomenetelmiä käyttäen.

 

”Esteettinen ala on aina kiehtonut minua. Motivoivaa työssäni on nähdä oman työn jälki ja kuinka se tuo iloa sekä itsevarmuutta asiakkailleni. Tavoitteenani onkin korostaa jokaisen asiakkaani yksilöllistä ja luonnollista kauneutta.”

Kirill Tamer Agha

 

Hammaslääkäri

Hammaslääketieteen ammattilainen, jolla on laaja ymmärrys purentaelimistön kipu ja toimintahäiriöistä. Kirill on keränyt kokemusta hammaslääketieteen alalta jo vuodesta 2017 lähtien ja hänen ammatillinen osaamisensa vahvistaa AMAn moniammatillista tiimiä. Ammattitaito sekä kyky kohdata potilaat yksilöllisesti korostuvat Kirillin työssä. Kirill on erikoistunut lääketieteellisiin pistoshoitoihin, kuten botuliinihoitoihin sekä täyteaineen liuotushoitoihin.

 

Kohtaan työssäni paljon potilaita, jotka kärsivät erilaisista purentaelimistön kipu ja toimintahäiriöistä, kuten hampaiden narskuttelusta eli bruksismista. Toimintahäiriöt voivat aiheuttaa potilaille jännityspäänsärkyä, niska- ja hartiakipuja sekä leukanivelen kiputiloja. Botuliinilla on todettu olevan erinomainen vaste näiden oireiden hoitoon. Monet potilaistani ovatkin kertoneet elämänlaadun parantuneen botuliinihoitojen myötä.

Esteettisiä hoitoja laadukkailla tuotteilla

Erikoisalaamme ovat erilaiset esteettiset injektiohoidot, kuten täyteaine-, botuliini- ja mesoterapiahoidot. Täyteainehoidoissa käytämme turvallisia ja luonnonmukaisia hyaluronihappopohjaisia tuotteita. 

 

Esteettisen alan hoidot ja tuotteet kehittyvät jatkuvasti, ja varmistamme että asiakkaamme saavat hoitoa alan kehittyneimmillä tuotteilla. Kerromme mielellämme lisää yrityksestämme ja palveluistamme, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille

Yrityksemme AMA - Esteettinen klinikka tarjoaa räätälöityjä esteettisten hoitojen koulutuksia terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Esimerkiksi sairaanhoitajan tai lääkärin ammatti muodostaa erinomaisen perustan turvallisille esteettisille hoidoille. Koulutukset toteutamme pääasiassa tiloissamme Helsingin ydinkeskustassa.

 

Koulutuksemme perustuvat kattavaan koulutustaustaan, laajaan esteettisten hoitojen kokemukseen ja innovatiivisiin tuotteisiin.

Lue lisää koulutuksista