Esteettisten hoitojen koulutusta terveydenhuollon ammattilaisille Helsingissä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

AMA - Esteettinen klinikka tarjoaa esteettisten hoitojen koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille Helsingissä. Erikoisalaamme ovat esteettiset injektiohoidot. 

 

Kerromme mielellämme lisää tulevista koulutuksista. Tarvittaessa räätälöimme koulutuksen organisaatiosi tarpeiden mukaan.

Esteettiset hoidot edellyttävät koulutusta

AMAn tavoitteena on parantaa esteettisen lääketieteen alaa ja osaamista Suomessa sekä jakaa osaamista alan ammattilaisten kanssa. Näin voimme taata asiakkaillemme parhaan ja turvallisen hoitopalvelukokemuksen. Esteettinen lääketiede on jatkuvasti kehittyvää ja vaativaa lääketieteen osa-aluetta.

AMAn kattavat ja monipuoliset koulutukset on tarkoitettu ainoastaan sairaanhoitajille, hammaslääkäreille sekä lääkäreille. Ammattipätevyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutukset alan asiantuntijalta

Koulutuksista vastaa esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut sairaanhoitaja, AMA - Esteettisen klinikan pääkouluttaja ja perustaja sekä IBSA Nordic Facultyn jäsen ja pohjoismainen kouluttaja Satu Lindfors.

 

AMA - Esteettinen klinikan hoitovalikoimasta löytyy erityisesti injektiohoitoja, joita painotamme myös koulutuksissamme. Opiskelija voi osallistua useamman alueen työpajakoulutuksiin halutessaan. Työpajoja ovat esimerkiksi keskikasvot, alakasvot sekä huulet.

 

Koulutus sisältää kaiken, mitä tarvitaan täyteainehoitojen tekemiseen turvallisesti: lähdemme liikkeelle teoriasta, jota täydennämme käytännön harjoittelulla. Koulutukseen sisältyy myös itsenäistä opiskelua ja lopputyö sekä sertifikaatti hyväksytystä kurssisuorituksesta.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä!

Alan parhaimmat tuotteet

Koulutamme yhteistyössä laadukkaita tuotteita valmistavan IBSA Nordicin kanssa. Patentoidun teknologian avulla voidaan ehkäistä ja hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä. Tuotteiden avulla ihon kosteus ja kimmoisuus parantuvat.

 

Tutustu yritykseen ja sen tuotteisiin tarkemmin!

IBSA Nordic