Korkealaatuiset ESTEETTISET HOIDOT Helsingissä

Ota yhteyttä

AMA - Esteettinen klinikka toteuttaa injektiohoidot ja muut esteettiset hoidot laadukkaasti ja turvallisesti Helsingissä. Käytämme hoidoissa muun muassa laadukkaita ja patentoituja hyaluronihappopohjaisia tuotteita. Meiltä saat myös tatuoinnin poistot lasermenetelmällä. Huomioimme hoidoissa asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy lisätietoja ennakkoon. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kokonaisvaltaisia esteettisiä injektiohoitoja ihon ikääntymisen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Haluamme auttaa sinua ihoosi liittyvissä ongelmissa ja löytämään luonnollisen kauneutesi uudelleen. Monet asiakkaamme pohtivat kasvojensa alueen ongelmakohtia, mutta eivät tiedä, mitä hoitokeinoja olisi saatavilla. Yleisimpiä syitä hakeutua hoitoon ovat kasvojen väsynyt ilme, ihonsävyn epätasaisuudet, pintajuonteet, kudoksen pehmeneminen ja rasvavolyymien väheneminen.

 

Tavoitteenamme on kartoittaa tarpeesi ja toteuttaa hoito kokonaisvaltaisesti, saavuttaen luonnollisia lopputuloksia.

 

Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat alansa parhaimmistoa, jotka ovat syventyneet esteettiseen lääketieteeseen ja omaavat vuosien kokemuksen erilaisista hoitomenetelmistä. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mitä hoitoa tarvitset, sillä ammattilaisemme käyvät yksityiskohtaisesti läpi toiveesi ja ihosi tämänhetkisen kunnon sekä esittelevät sinulle sopivat hoitovaihtoehdot.

Hinnasto

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

Voit varata ajan hoitoon verkossa. Pääset ajanvaraukseen oheisesta painikkeesta. 

 

Kerromme mielellämme lisää eri hoidoista, joten ota tarvittaessa yhteyttä ennen ajanvarausta.

Ajanvaraukseen