Lääketieteelliset botuliinihoidot Helsingissä

Ota yhteyttä

AMA - Esteettinen klinikka yhdistää monia ammatillisia osaamisalueita. Hammaslääkärimme ovat erikoistuneet suun ja purennan ongelmiin, ja siksi tarjoamme asiakkaillemme myös purentaan liittyviä botuliinihoitoja.

 

Botuliinilla pystytään hoitamaan ja rentouttamaan yliaktiivisia lihaksia, kuten voimakasta purentalihasta. Voimakas purentalihas saattaa aiheuttaa potilaalle epämiellyttäviä särkyjä sekä hampaiden kulumista. Yksinkertaisella pistoshoidolla voidaan helpottaa oireita muutamassa viikossa.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy lisätietoja ennakkoon. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Apua purentalihasten liikakasvuun

Usein huomataan, että bruksismista eli hampaiden narskuttelusta kärsivä potilas kärsii myös purentalihasten liikakasvusta. Tämä voi aiheuttaa potilaalle tyytymättömyyttä ulkonäköön / leveisiin alakasvoihin. Botuliinihoidolla on vaikutusta lihasten pienentymiseen, jonka seurauksena alakasvot kaventuvat. Monet potilaat hakeutuvatkin hoitoon myös esteettisistä syistä, toivoen kasvojen kaventumista.

 

Ennen hoidon aloitusta suosittelemme varaamaan maksuttoman konsultaation hammaslääkärillemme, joka tarkistaa purentatilanteesi. Tarvittaessa voit varata ajan myös suoraan toimenpiteeseen, jossa hammaslääkärimme kartoittavat

purentasi ennen hoidon aloitusta.

 

Esteettisestä kasvojen kavennushoidoista vastaa ensisijaisesti koulutetut sairaanhoitajamme ja kaikista lääketieteellisistä botuliinihoidoista taitavat hammaslääkärimme.

Hinnasto

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon sairaanhoitajalle tai hammaslääkärille. Voit varata ajan hoitoon verkossa. Pääset ajanvaraukseen oheisesta painikkeesta. 

 

Kerromme mielellämme lisää eri hoidoista, joten ota tarvittaessa yhteyttä ennen ajanvarausta.

Ajanvaraukseen