Täyteaineen poistot Helsingissä – Palauta luonnollinen kauneutesi!

Ota yhteyttä

Meillä AMA - Esteettisellä klinikalla vanhan täyteaineen korjaukset toteutetaan yhdessä täyteaineiden liuotushoitoon erikoistuneen lääketieteen ammattilaisen kanssa.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy lisätietoja ennakkoon. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Hoidon aloittaminen tapahtuu aina konsultaatiolla

Hoidon aloittaminen tapahtuu aina konsultaatiolla, jossa arvioidaan korjattava alue. Mikäli hyaluronihappopohjainen täyteainehoito on kohdallasi epäonnistunut esimerkiksi niin, että täyteainetta on liikaa tai se on levinnyt ei-toivotulle alueelle, se voidaan tarvittaessa liuottaa siihen tarkoitetulla lääkeaineella, hyaluronidaasella. Vanha täyteaine saadaan poistettua lähes kokonaan jo muutaman viikon sisällä. Muut mahdolliset korjaustyöt jatketaan noin kahden-neljän viikon kuluttua ja tämän hoidon suunnittelun toteuttaa täyteaineisiin ja injenktiohoitoihin erikoistunut ammattilaisemme.

 

Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat erikoistuneet täyteainehoitojen korjauksiin ja heiltä löytyy syvällistä ymmärrystä kasvojen anatomista. Käytämme vain korkealaatuisia täyteaineita ja turvallisia tekniikoita varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hinnasto

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

Älä anna aiempien täyteainehoitojen epäonnistumisten häiritä arkeasi. Varaa aika konsultaatioon ja anna meidän auttaa sinua palauttamaan luonnollinen kauneutesi!

 

Voit varata ajan hoitoon verkossa. Pääset ajanvaraukseen oheisesta painikkeesta. 

 

Kerromme mielellämme lisää eri hoidoista, joten ota tarvittaessa yhteyttä ennen ajanvarausta.

Ajanvaraukseen